Wenst U een vrijblijvende offerte, een reservatie of andere informatie, contacteer ons gerust.

 

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

 

+32(0)2 763 36 14

+32(0)475 81 61 22

Uw informatie is vestuurd !

Onze diensten

Om aan de verwachtingen van al onze klanten te beantwoorden, particulieren, professionals en anderen, bieden wij een wagen met privé-chauffeur aan volgens uw eisen.

 

Onze ervaren chauffeurs garanderen vertrouwelijkheid, discretie en stiptheid tijdens uw transport, tevens voor stand by service van korte of lange duur.

 

Voor wagenverhuur met chauffeur, stelt Taxilimo luxewagens en minibusjes voor in een onberispelijke staat met alleen maar ervaren chauffeurs.

 

Taxilimo bouwde een ongeëvenaarde dienstverlening op en zorgt voor een gepersonaliseerde ontvangst met naambord of logo van uw keuze,  een efficiënte point to point transfert, een comfortabele shuttledienst van en naar luchthavens of treinstations, alsook verhuur van luxewagens met chauffeur voor korte of lange termijn.

 

Onze minivans Mercedes Viano (6 tot 7 pax) zijn de keuze bij uitstek voor al uw zakenreizen, officiële staatsbezoeken, uitstappen of andere evenemten. 

 

Onze ceremoniewagens staan voor uw bruiloft, verjaardag, culturele uitstap klaar.

 

Geef uw eigen stijl aan uw bruiloft en kies voor originaliteit en exclusiviteit, dankzij onze prachtige Porsche Panamera, onze luxe Mercedes S-classe of  Mercedes Cabrio.

Op die manier wordt dit een onvergetelijk avontuur.

 

Indien gewenst, bieden  wij ook een gedetailleerde maandelijkse facturatie aan en dit volgens de vooraf overeengekomen tarieven en diensten.

 

Wij aanvaarden ook betaalkaarten zoals Mastercard, Visa en American Express.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierna volgen enkele tips voor uw 

verblijf in Brussel

IMG_3535.JPG
IMG_2633.jpg
IMG_1467.JPG
IMG_2322.JPG
IMG_2065.JPG
IMG_2350.JPG
roll up 1.JPG
Onze ervaring en flexibilteit zijn uw troeven.